Advies en Mediation


Om uw doelgroep goed te bereiken heeft u meer nodig dan een mooie website. De website moet deel uitmaken van een gezonde internet strategie die verder gaat dan alleen de look and feel. Meer dan dat: een goede internet strategie beïnvloedt elk aspect van een organisatie. Het ontwikkelen van een internet strategie is een ingewikkeld proces dat men moet aanpakken op een gestructureerde manier.

Zumo Media heeft vele jaren ervaring in het ontwikkelen van succesvolle internet strategieën. Voor het huis, tuin en keuken gebruik zijn er meer dan voldoende, relatief eenvoudige,  mogelijkheden om websites te ontwikkelen. Maar bij complexere websites komt het aan op een helder concept, duidelijke planning, scherp managen van de kosten en een robuust servicecontract.

Belangen van ontwikkelaars en opdrachtgever kunnen nogal eens botsen. Vragen die wij tegenkomen zijn o.a.: Wat zit bij de prijs inbegrepen? Wat is de beste oplossing voor welke toepassing? Wat is nu eigenlijk de exacte opdracht? En wie is nu eigenlijk eigenaar van het eindproduct?