Over ons


Zumo Media is een full-service IT bureau dat zich richt op opdrachtgevers die vooraan willen en kunnen lopen op het gebied van digitale ontwikkelingen. Van concept tot realisatie en van website tot branding. Onze aanpak is gebaseerd op ondernemerschap, flexibiliteit en betekenis. We leren snel en zijn altijd nieuwsgierig naar de nieuwste trends.

Wij werken nauw samen in interdisciplinaire teams van gespecialiseerde professionals met een expertise op het gebied van internet ontwikkeling, online oplossingen, fotografie, grafisch ontwerp en huisstijl ontwikkeling.

Wij hebben veel ervaring met het opzetten van complexe websites en online communicatieprojecten. We hebben een pragmatische manier van denken en maken gebruik van een crossmediale aanpak. Onze opdrachtgevers werken graag met ons samen, en daar zijn we trots op. We werken transparant, flexibel en betrokken aan het samen realiseren van aantoonbare online effecten.

We zien dat iedereen tegenwoordig een website nodig heeft, internet is overal en een onmisbaar onderdeel van het dagelijks leven. We zien dat (mobiele) websites steeds meer (moeten) kunnen en de mogelijkheden in snel tempo toenemen. We zien dat commerciële en maatschappelijke partijen steeds meer zoeken hoe ze hun dienst, product of boodschap kunnen communiceren: via (mobiele) websites, app’s, virtual reality, etc…

Wij zijn enorm geïnteresseerd hoe je de juiste boodschap, via het juiste kanaal kan overbrengen. We doen dit omdat we enorm veel plezier hebben in en voldoening halen uit het optimaal vertalen van de dienst, product of boodschap naar de diverse online communicatievormen.

Optimaal betekend voor ons dat we constant verkennen wat er allemaal aan (nieuwe) bruikbare vormen, oplossingen en toepassingen zijn voor online communicatie, en deze zo inpassen dat onze klanten het beste van zichzelf laten zien.Alt Text
Gijs van Beek | Verkenner | Vertaler | Verbinder

Met een achtergrond van sociale wetenschappen heeft Gijs ruime ervaring met online (communicatie – en emancipatie) projecten. Gijs was onder meer jarenlang eindverantwoordelijke voor de moderatie van diverse communities, waaronder de fora van Marokko Media.

Verder heeft hij talloze, zeer verschillende, online communicatie-projecten vormgegeven, zoals www.ziekofbezeten.nl en www.nieuws.marokko.nl. Ook heeft hij websites geadviseerd, begeleid en / of gelanceerd waaronder www.geentaboes.nl, www.leefwijzer.nl en www.allesduurzaam.nl

Expertise: actieonderzoek; project coördinatie; moderatie; duiding

| Connect
Alt Text
Redouan el Hamouchi | Ondernemer | Innovator

Redouan studeerde Bedrijfswetenschappen en werd na zijn afstuderen actief als ondernemer. Hij is mede-eigenaar van uiteenlopende bedrijven (o.a. Textgain, Aykido en Intelligence.Travel) met bijbehorende kansen, uitdagingen en talloze leermomenten.

Software en slimme businessmodellen zijn hierbij een creatieve rode draad. Zijn kracht ligt met name in projectmanagement en business development. Daarnaast heeft hij het creatieve vermogen om partijen te verbinden en te activeren. Redouan houdt van innovatie, samenwerken en resultaat.

Expertise: projectmanagement; ICT; AI; internet

| Connect