Qpido.nl

Qpido is het sekse specifieke expertisecentrum van Spirit (Amsterdam). De opdracht bestond uit het bedenken van een naam / brand, vormgeven en ontwikkelen van logo, website, mobile pagina en app. We hebben in nauw contact met de klant gekozen voor grote in het oog springen beelden bij binnenkomst op de pagina, tot uitgebreide FAQ en testen dieper in de website.

Geentaboes.nl

Dit is een informatieve site over relaties en seksualiteit die ontwikkeld is door Rutgers WPF in samenwerking met jongeren met een Marokkaanse en Turkse afkomst, Stichting Marokko Media. Hun vragen en die van vele andere jongeren worden op de site beantwoord. Dit project is gemaakt in samenwerking met Rutgers WPF is een landelijk kenniscentrum seksualiteit, INholland, het lectoraat Media, Cultuur …

Nieuws.marokko.nl

De sub-site van de community Marokko.nl heeft als doel om meer nieuws en meer veelzijdig nieuws te genereren voor de Urban jongeren in het algemeen en Marokkaans Nederlandse jongeren in het bijzonder. Tijdens de ontwikkeling van deze site is een redactie opgezet en opgeleid, nieuwssite gebouwd, contacten met verschillende media aangegaan en verdienmodellen rond de site opgezet.