SEO en SEA


Het creëren van een goede website is belangrijk, maar nog belangrijker is dat uw website te vinden is. Daarom omvat een succesvolle internet marketing strategie zoekmachine optimalisatie (SEO). De SEO experts van Zumo Media zijn zeer ervaren. Onze zoekmachine optimalisatie strategie zorgt ervoor dat uw website hoog zal scoren in Google, Yahoo, Bing en andere zoekmachines. Als gevolg hiervan zal uw website meer bezoekers trekken. Een SEO strategie geïmplementeerd door Zumo Media omvat aanvullende diensten om ervoor te zorgen dat uw website ook in de toekomst hoog zal scoren in zoekmachines.

Zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing worden op een dagelijkse basis gebruikt door de meeste mensen om op het internet te surfen. Bedrijven, producten en diensten behoren tot de informatie die deze internet gebruikers zoeken. Zoekmachines bieden de mogelijkheid om advertenties te plaatsen rondom zoekresultaten. Dit principe heet Search Engine Advertising (SEA). Met name Google, marktleider in Nederland, is hier goed in.

Met Google AdWords kunt u uw eigen reclamecampagnes creëren, plaatsen, monitoren en verbeteren. Uw advertentie bereikt de juiste doelgroep omdat uw advertentie alleen wordt weergegeven wanneer relevante zoekwoorden worden gebruikt. Om een succesvolle campagne op te zetten is kennis en begrip van SEA nodig. Onze SEA experts kunnen u helpen met het inzetten van nauwkeurig bepaalde SEA campagnes.