Web en Mobiel


Zumo Media kent het geheim voor het creëren van een succesvolle website: een geweldig design in combinatie met een intuïtieve structuur. Onze webdesigners zijn experts in Photoshop, CSS, HTML, Java, Flash en dynamische content. Zumo Media zorgt ervoor dat uw website zowel stijlvol als gebruiksvriendelijk is. Wij verdiepen ons in uw wereld en betrekken u in het ontwerpproces. Zumo Media kan werken met uw eigen huisstijl of een huisstijl (her-) creëren voor u.

Tegenwoordig surfen steeds meer mensen naar uw website via smartphone en tablets en niets is vervelender op een smartphone of tablet dan een onpraktisch website. Teksten die te klein zijn om te lezen, links die onmogelijk zijn op op te klikken, video’s die niet werken, etc. Als u uw mobiele klanten niet wilt verliezen dan heeft u een mobiele website nodig in aanvulling op uw reguliere website.

Zumo Media creëert mobiele websites die er geweldig uitzien en werken op alle mobiele apparaten, zoals iPhone, iPad, Android en Windows Mobile. Met responsive webdesign heeft u één website voor alle apparaten. De HTML-experts van Zumo Media maken gebruik van state-of-the-art technologie (zoals HTML5) om uw mobiele website er fantastisch uit te laten zien op een kleiner scherm, zonder in te boeten op het karakter en de stijl die past bij uw organisatie.

Gebruikers van een mobiel apparaat, zoals de iPad, kunt schakelen tussen landschap en portret modus. Een slimme mobiele website maakt gebruik van deze mogelijkheid: wanneer de oriëntatie verandert verschijnt het menu op een andere plaats op het scherm om zowel het lezen en het navigeren gemakkelijker te maken. Mobiele websites gemaakt door Zumo Media worden beheerd via een Content Management Systeem (CMS). Dit maakt het mogelijk om één CMS te gebruiken om zowel uw reguliere en uw mobiele website te bewerken. Praktisch en handig.